Bc. Ivana Ružičová

Diplomová práce

Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice

The impact of meal vouchers on the lunch menu price in the Czech Republic
Abstract:
The aim of this master‘s dissertation is the analysis of the meal vouchers economic aspects impact on the lunch menu price in the Czech Republic. In this master‘s dissertation are highlighted the pros and cons of the meal vouchers and also the influence of meal vouchers on the lunch menu price in the Czech republic. The analytical section is focused on the research of the knowledge resulting from the …více
Abstract:
Predmetom predloženej diplomovej práce je analýza vplyvu ekonomických aspektov straveniek na cenu obedového menu v Českej republike. V práci sú vyzdvihnuté pozitíva a negatíva používania straveniek a tiež vplyv straveniek na cenu obedového menu v krajine. Analytická časť práce sa zameriava na výskum poznatkov, vyplývajúcich z používania straveniek v praxi. V tejto časti práce sú analyzované výsledky …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/met7z/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2019
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství

Práce na příbuzné téma