Patogenní mikroorganismy v masných výrobcích – Barbora FARKOVÁ
Barbora FARKOVÁ
Bachelor's thesis
Patogenní mikroorganismy v masných výrobcích
Pathogenic Microorganisms in Meat Products
Anotácia:
Cílem práce je analýza a deskripce mikroorganismů vyskytujících se v masných výrobcích. Práce má již z povahy zadání rešeršní charakter, proto jsou jako vědecké metody zvoleny analýza odborné literatury a následná deskripce zjištěných poznatků. První kapitola je zaměřena na charakteristiku mikroorganismů a jejich rozdělení z několika hledisek. Kapitola 2 se již týká konkrétních rodů mikroorganismů …viacAbstract:
The aim of this work is the analysis and description of microorganisms occurring in meat products. The work is by definition enter the search character, so the method chosen as the research literature analysis and the subsequent description of findings. The first chapter focuses on the characteristics of microorganisms and their distribution in several respects. Chapter 2 is already covered by specific …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2012
Zverejniť od: 13. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
FARKOVÁ, Barbora. Patogenní mikroorganismy v masných výrobcích. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / odbor:
Agriculture / Agricultural Biotechnology
Práce na příbuzné téma
-
Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou
Irena JEŘÁBKOVÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva