Rozšíření restauračního zařízení o minipivovar – Bc. Jakub Tuháček
Bc. Jakub Tuháček
Master's thesis
Rozšíření restauračního zařízení o minipivovar
The extension of restaurant by craft brewery
Anotácia:
Práce se zabývá všestranným pohledem na podnikatelský záměr rozšíření stávajícího provozu restaurace o technologickou část na výrobu piva. Ke konci roku 2016 je na území ČR registrováno přesně 327 řemeslných pivovarů s neustále rostoucí tendencí.V práci je zmíněna široká škála dostupných technik, které dnes na trh přináší strojírenské firmy specializující se na oblast potravinářství. Dále je zmíněno …viacAbstract:
Thesis deals with the all-round view on business plan of expansion of existing restaurant by the technological part of beer production. At the end of 2016 there are 327 registred microbreweries and the number is still rising.Thesis mentions a wide variety of techniques available today on market brings engineering companies specializing in the area of food production. It also mentions what resources …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Ladislav Chládek, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of EngineeringMaster programme / odbor:
Process Engineering / Technological Equipment of Constructions
Práce na příbuzné téma
-
PRODUCTION DE BIERE ET DE CIDRE EN BRETAGNE ET COMPARAISON AVEC LES AUTRES REGIONS FRANCAISES
Helena Fejfárková -
Nové možnosti a technologie ve výrobě piva
Kateřina Čechová -
Problematika odpadů a vedlejších produktů z technologie výroby piva
David Reska -
Technologie výroby bezlepkového piva
Filip Petroš -
Lingvistická a translatologická analýza odborné terminologie z oboru technologie výroby piva
Lucie Kudrnová -
Technologie výroby speciálních sladů určených pro výrobu piva
Iva Rotreklová -
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
David Kij -
Sledování změn obsahu proteinů lepku v průběhu technologie výroby piva
Otília Porubiaková
Názov
Vložil
Vložené
Práva