Konzumace čaje v České republice – Bc. Lenka Telecká
Bc. Lenka Telecká
Diplomová práce
Konzumace čaje v České republice
Tea consumption in the Czech Republic
Anotace:
Diplomová práce se zabývá konzumací čaje v České republice. Cílem této práce je identifikace vlastností spotřeby čaje v České republice, jeho nabídky a poptávky. Pro účely diplomové práce jsou použity tři typy průzkumů. První je zaměřen na nabídku čajů v obchodních řetězcích a e-shopech. Druhý je zaměřen na postoje klíčových stakeholderů v oboru. Třetím průzkumem jsou zjišťovány postoje a chování běžných …víceAbstract:
This master thesis looks at the consumption of tea in the Czech Republic. This thesis aims to identify the characteristics of tea consumption in the Czech Republic, its supply, and demand. Three different types of data collection methods are used in this thesis. The first is focused on the offer of teas in retail chains and e-shops. The second focuses on the attitudes of key stakeholders in the field …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/g9mua/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 6. 2020
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Konzumace čaje v České republice
Romana Votočková -
Konzumace čaje v České republice
Markéta Kratochvílová -
Konzumace čaje v České republice
Mikhail Dasaev -
Konzumace čaje v České republice
David Kaláb -
Konzumace čaje v České republice
Mikhail Dasaev -
Konzumace čaje v České republice
Markéta Kratochvílová -
Výkonnost trhu čaje v České republice
Martina Patočková -
Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
Pavel Nikl