Oldřich Šplíchal

Bachelor's thesis

Úskalí a pozitiva vlastní pražírny kávy

The ownership of a coffee roasting business - positives and negatives
Abstract:
V předkládané práci se autor zaobírá kávou a jejím pražením. Práce obsahuje zmapování, souhrn a analýzu možností vytvořit pražírnu kávy v zavedeném kavárenském zařízení. Přínos práce spočívá zejména v hodnocení i následném vyhodnocení úskalí a pozitiv projektu vybudování vlastní pražírny kávy a shrnutí doporučení, která autor z provedených analýz dovozuje.
Abstract:
The thesis focuses on coffee business and on the process of coffee roasting. It describes, analyses and summarizes the possibilities of implementing a roaster in an established coffee house. The contribution of the thesis mainly lies in the evaluation of advantages and disadvantages of having one's own coffee roasting house. It also summarizes recommendations which the author suggests based on his …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 29. 8. 2013
  • Supervisor: Ing. Jan Egner
  • Reader: doc. PhDr. Milada Šmejcová, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management