Oldřich Šplíchal

Bakalářská práce

Úskalí a pozitiva vlastní pražírny kávy

The ownership of a coffee roasting business - positives and negatives
Anotace:
V předkládané práci se autor zaobírá kávou a jejím pražením. Práce obsahuje zmapování, souhrn a analýzu možností vytvořit pražírnu kávy v zavedeném kavárenském zařízení. Přínos práce spočívá zejména v hodnocení i následném vyhodnocení úskalí a pozitiv projektu vybudování vlastní pražírny kávy a shrnutí doporučení, která autor z provedených analýz dovozuje.
Abstract:
The thesis focuses on coffee business and on the process of coffee roasting. It describes, analyses and summarizes the possibilities of implementing a roaster in an established coffee house. The contribution of the thesis mainly lies in the evaluation of advantages and disadvantages of having one's own coffee roasting house. It also summarizes recommendations which the author suggests based on his …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 8. 2013
  • Vedoucí: Ing. Jan Egner
  • Oponent: doc. PhDr. Milada Šmejcová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví