Vliv vybraných prvků agrotechniky na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene – Jaroslav Hauskrecht
Jaroslav Hauskrecht
Bakalářská práce
Vliv vybraných prvků agrotechniky na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene
Influence of selected elements of agricultural technology on yield and grain quality of malting barley
Anotace:
Bakalářská práce k tématu Vliv vybraných prvků agrotechniky na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene se zabývá popisem problematiky a vypracování literární rešerše. V rámci praktické části byl založen maloparcelní pokus, který se zaměřoval na vliv mimokořenové výživy na pěstování sladovnického ječmene. V první části je popsán vývoj sladovnictví, sladovnický ječmen z biologického hlediska, popis …víceAbstract:
The bachelor thesis on the influence of selected elements of agricultural technology on the yield and quality of malting barley grains deals with the description of the issue and elaboration of the literature search. In the practical part, a small-lot experiment was established, which focused on the influence of non-root nutrition on the cultivation of malting barley. The first part describes the development …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
- Oponent: Ivo Hartman, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HAUSKRECHT, Jaroslav. \textit{Vliv vybraných prvků agrotechniky na výnos a~kvalitu zrna sladovnického ječmene} Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/01lvxm/. [cit. 2024-03-28].
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Výživa sladovnického ječmene v praktických podmínkách zemědělského podniku
Jan ŠINDELÁŘ -
Mycotoxin contamination of spring barley in the chain barley grains - final product
Alexandra Malachová -
The effect of elevated CO2 concentration, light regime and nitrogen nutrition on plant physiology and metabolism and response to subsequent drought and heat stress in barley
Hana Findurová -
Hodnocení agrokomodity ječmen jarní z hlediska využití na trhu
Jakub Spousta