Bc. Liliana Kruntová

Bachelor's thesis

Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa

Factors influencing the quality of pork meat
Abstract:
Hlavními cíli této bakalářské práce bylo popsat a zjistit spotřební chování studentů vysoké školy a jejich senzorické vnímání vepřového masa. Dále pak popsat faktory ovlivňující kvalitu vepřového masa v návaznosti na jeho technologické zpracování a konečnou tepelnou úpravu. Analytická část je rozdělena na dvě hlavní části. První je dotazníková část a druhé je senzorické hodnocení vepřového masa 120 …more
Abstract:
The main goals of this bachelor's thesis were to describe and determine the consumption behavior of university students and their sensory perception of pork meat. Moreover, another goal was to describe the factors influencing the quality of pork meat in connection with its technological processing and final heat treatment. The analytical part is divided into two main parts. The first is a questionnaire …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2023
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Darina Svobodová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management