Bc. Liliana Kruntová

Bakalářská práce

Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa

Factors influencing the quality of pork meat
Anotace:
Hlavními cíli této bakalářské práce bylo popsat a zjistit spotřební chování studentů vysoké školy a jejich senzorické vnímání vepřového masa. Dále pak popsat faktory ovlivňující kvalitu vepřového masa v návaznosti na jeho technologické zpracování a konečnou tepelnou úpravu. Analytická část je rozdělena na dvě hlavní části. První je dotazníková část a druhé je senzorické hodnocení vepřového masa 120 …více
Abstract:
The main goals of this bachelor's thesis were to describe and determine the consumption behavior of university students and their sensory perception of pork meat. Moreover, another goal was to describe the factors influencing the quality of pork meat in connection with its technological processing and final heat treatment. The analytical part is divided into two main parts. The first is a questionnaire …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/e1v45/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví