Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa – Bc. Liliana Kruntová
Bc. Liliana Kruntová
Bachelor's thesis
Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa
Factors influencing the quality of pork meat
Abstract:
Hlavními cíli této bakalářské práce bylo popsat a zjistit spotřební chování studentů vysoké školy a jejich senzorické vnímání vepřového masa. Dále pak popsat faktory ovlivňující kvalitu vepřového masa v návaznosti na jeho technologické zpracování a konečnou tepelnou úpravu. Analytická část je rozdělena na dvě hlavní části. První je dotazníková část a druhé je senzorické hodnocení vepřového masa 120 …moreAbstract:
The main goals of this bachelor's thesis were to describe and determine the consumption behavior of university students and their sensory perception of pork meat. Moreover, another goal was to describe the factors influencing the quality of pork meat in connection with its technological processing and final heat treatment. The analytical part is divided into two main parts. The first is a questionnaire …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2023
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/e1v45/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2023
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Darina Svobodová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
Adéla Kocourková -
Produkce a kvalita výběrové kávy z Kolumbie
David Snášel -
Kvalita stravování v menze Academic restaurant Univerzitního kampusu Brno Bohunice
Petra Janovská -
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
Veronika Zigmundová -
Cena a kvalita piva - čo dokáže hodnotiť slovenský spotrebiteľ?
Mária Dudová -
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
Klára Mikulíková -
Kvalita a variabilita kávy
Klára Pálová -
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
Monika Ralenovská