Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa – Bc. Liliana Kruntová
Bc. Liliana Kruntová
Bakalářská práce
Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa
Factors influencing the quality of pork meat
Anotace:
Hlavními cíli této bakalářské práce bylo popsat a zjistit spotřební chování studentů vysoké školy a jejich senzorické vnímání vepřového masa. Dále pak popsat faktory ovlivňující kvalitu vepřového masa v návaznosti na jeho technologické zpracování a konečnou tepelnou úpravu. Analytická část je rozdělena na dvě hlavní části. První je dotazníková část a druhé je senzorické hodnocení vepřového masa 120 …víceAbstract:
The main goals of this bachelor's thesis were to describe and determine the consumption behavior of university students and their sensory perception of pork meat. Moreover, another goal was to describe the factors influencing the quality of pork meat in connection with its technological processing and final heat treatment. The analytical part is divided into two main parts. The first is a questionnaire …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/e1v45/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2023
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRUNTOVÁ, Liliana. \textit{Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/0265l4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
Adéla Kocourková -
Produkce a kvalita výběrové kávy z Kolumbie
David Snášel -
Kvalita stravování v menze Academic restaurant Univerzitního kampusu Brno Bohunice
Petra Janovská -
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
Veronika Zigmundová -
Cena a kvalita piva - čo dokáže hodnotiť slovenský spotrebiteľ?
Mária Dudová -
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
Klára Mikulíková -
Kvalita a variabilita kávy
Klára Pálová -
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
Monika Ralenovská