Bc. Andrea GRÓFOVÁ

Bachelor's thesis

Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU.

New trends in the field of gastronomy and their applications in the curriculum of waiter - waitress at SOU.
Abstract:
,,Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU? jsou tématem bakalářské práce. V teoretické části nastiňuji vývoj gastronomie a následně se zaměřuji na nové trendy v této oblasti, jakými jsou zážitková gastronomie, catering, brunch a coffeebreak. V praktické části jsem provedla pedagogický průzkum za účelem zmapování konkrétní situace, rozsahu znalostí …more
Abstract:
,,New trends in gastronomy and its application to the apprenticeship as a waiter - waitress at the Vocational School? the subjekt of bachelor thesis. In the theoretical section outlines the development of gastronomy and then focuses on new trends in this area, such as experience gastronomy, catering, brunch and coffeebreak. In the practical part, I made a pedagogical survey to map the specific situation …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 4. 2010
Accessible from:: 9. 4. 2010

Thesis defence

  • Date of defence: 27. 5. 2010
  • Supervisor: PaedDr. Hana Vaňková, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

GRÓFOVÁ, Andrea. Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU.. Ostrava, 2010. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.4.2010

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 9. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakulta