Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU. – Bc. Andrea GRÓFOVÁ
Bc. Andrea GRÓFOVÁ
Bakalářská práce
Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU.
New trends in the field of gastronomy and their applications in the curriculum of waiter - waitress at SOU.
Anotace:
,,Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU? jsou tématem bakalářské práce. V teoretické části nastiňuji vývoj gastronomie a následně se zaměřuji na nové trendy v této oblasti, jakými jsou zážitková gastronomie, catering, brunch a coffeebreak. V praktické části jsem provedla pedagogický průzkum za účelem zmapování konkrétní situace, rozsahu znalostí …víceAbstract:
,,New trends in gastronomy and its application to the apprenticeship as a waiter - waitress at the Vocational School? the subjekt of bachelor thesis. In the theoretical section outlines the development of gastronomy and then focuses on new trends in this area, such as experience gastronomy, catering, brunch and coffeebreak. In the practical part, I made a pedagogical survey to map the specific situation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2010
Zveřejnit od: 9. 4. 2010
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 5. 2010
- Vedoucí: PaedDr. Hana Vaňková, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GRÓFOVÁ, Andrea. \textit{Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU.}. Online. Bakalářská práce. Ostrava: Ostravská univerzita, Pedagogická fakulta. 2010. Dostupné z: https://theses.cz/id/02j34u/.
Jak správně citovat práci
GRÓFOVÁ, Andrea. Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU.. Ostrava, 2010. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.4.2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 9. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby
Práce na příbuzné téma
-
Didaktika praktické výuky zdravotnických oborů
Veronika VOLÁNKOVÁ -
Didaktika základů vnitřního lékařství na střední zdravotnické škole
Lucie KALINOVÁ -
Didaktika simulační výuky kritických stavů studentů nelékařských oborů
Markéta KADLECOVÁ -
Didaktika tělesné výchovy a sportu na nižším stupni gymnázia
Barbara Koukalová -
Nové trendy ve školním stravování
Radka Pollaková -
Nové trendy v závodním stravování jako součást péče o zdraví pracovníků
Jiří Simpartl -
Nové trendy ve službách školního stravování se zaměřením na děti předškolního věku
Denisa Růžičková