Bc. Šimon Rous

Diplomová práce

Hodnota stravenky

Value of Meal Vouchers
Anotace:
Cílem diplomové práce „Hodnota stravenky“ bude zjistit, jaká pro potenciální uživatele stravenek jejich subjektivní hodnota a jak odlišnosti mezi potenciálními uživateli ovlivňují tuto hodnotu. Také bude představena historie a význam zaměstnaneckých benefitů, zejména stravenek. K naplnění cíle bude vytvořen dotazník pro choice experiment a získání stated-preference dat. Na těchto datech bude posléze …více
Abstract:
The goal of the diploma thesis „Value of Meal Vouchers“ is to estimate the subjective value of meal vouchers for its potential users and how differences between potential users affect this value. The history and purpose of employee benefits, especially meal vouchers, will also be presented. To fulfill the goal, a questionnaire will be created for the choice experiment and obtaining stated-preferences …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Michal Kvasnička, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Ondřej Krčál, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakulta

Masarykova univerzita

Ekonomicko-správní fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomie / Ekonomie