Michaela BÓRIKOVÁ

Bakalářská práce

Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení

The impact of the COVID-19 pandemic on the management of gastronomic facilities
Anotace:
V období pandemie COVID-19 řešila řada provozovatelů gastronomických zařízení existenční problémy. Z toho důvodu je třeba hledat nové cesty k udržení gastronomických podniků na trhu. Práce bude zpracována na základě dosavadního stavu poznání z vědeckých studií popisujících, jak nepříznivou situaci v hospodaření řeší provozovatelé gastronomických zařízení. Cílem práce je zhodnocení dosavadního vývoje …více
Abstract:
During the period of the COVID-19 pandemic, a number of gastronomic facilities providers were dealing with existential problems. For that reason, it is necessary to look for new ways to maintain gastronomic businesses on the market. The work will be prepared on the basis of the current state of knowledge from scientific studies describing how the providers of gastronomic facilities solve the unfavorable …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 4. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Sylvie Blaschke Kotíková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BÓRIKOVÁ, Michaela. Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení. Ústí nad Labem, 2023. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomická

UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

Fakulta sociálně ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management