Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení – Michaela BÓRIKOVÁ
Michaela BÓRIKOVÁ
Bakalářská práce
Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení
The impact of the COVID-19 pandemic on the management of gastronomic facilities
Anotace:
V období pandemie COVID-19 řešila řada provozovatelů gastronomických zařízení existenční problémy. Z toho důvodu je třeba hledat nové cesty k udržení gastronomických podniků na trhu. Práce bude zpracována na základě dosavadního stavu poznání z vědeckých studií popisujících, jak nepříznivou situaci v hospodaření řeší provozovatelé gastronomických zařízení. Cílem práce je zhodnocení dosavadního vývoje …víceAbstract:
During the period of the COVID-19 pandemic, a number of gastronomic facilities providers were dealing with existential problems. For that reason, it is necessary to look for new ways to maintain gastronomic businesses on the market. The work will be prepared on the basis of the current state of knowledge from scientific studies describing how the providers of gastronomic facilities solve the unfavorable …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 4. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Sylvie Blaschke Kotíková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BÓRIKOVÁ, Michaela. \textit{Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení}. Online. Bakalářská práce. Ústí nad Labem: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomická. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/04koxs/.
Jak správně citovat práci
BÓRIKOVÁ, Michaela. Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení. Ústí nad Labem, 2023. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomickáUNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Fakulta sociálně ekonomickáBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení
Michaela BÓRIKOVÁ -
Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení
Michaela BÓRIKOVÁ -
Dopad pandemie COVID-19 na cestovní ruch v Karlových Varech a možnost jeho revitalizace
Karel Urbanec -
"Best in covid, worst in covid": proměny politické komunikace vlády ČR během pandemie covid-19
Ondřej HANÁK