Tereza Lowingerova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Klasifikace vybraných vín ročníku 2017

Anotace:
Absolventská práce se zabývá porovnáním vín ročníku 2017. Vybraná vína jsou stejné odrůdy, kvality, ale od jiného vinařství. Vína byla hodnocena senzoricky a byl proveden chemický rozbor. Cílem práce bylo zjistit, jak se tato vína liší. Předpokládaným výsledkem bylo to, že vína budou rozdílná, jelikož na kvalitu a chuť vína mají vliv také klimatické podmínky, které se v každé oblasti liší, dále také …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Oponent: Ing. Jakub Smrčka

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.