Bc. Filip Nagy

Diplomová práce

Vliv vinifikace s třapinami na antioxidační a senzorické vlastnosti vína

Vliv vinifikace s třapinami na antioxidační a senzorické vlastnosti vína
Anotace:
Práce pojednává o vlivu stopek během vinifikace na výsledné víno z analytického a oraganoleptického hlediska .
Abstract:
This thesis deals with the problem of usage of stems while vinification while the results are bouth analytic and sensoric as well.
Abstract:
Práca pojednáva o vplyve strapiny počas vinifikácie na výsledné víno z analytického a oraganoleptického hľadiska.
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Michal Kumšta

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 04pqtr 04pqtr/2
9. 5. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
9. 5. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.