Bc. Tomáš PICH

Bachelor's thesis

Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka.

Eggs and egg products in human nutrition.
Abstract:
Výživová a dietetická hodnota vajec budí značné množství rozporuplných názorů. Proto se chci ¨ve své práci na toto téma zaměřit. Dále bych chtěl poukázat na druhové rozdíly vajec a chemické složení jednotlivých druhů vajec. Tato práce by měla pojednávat o vzniku vejce jako takového a jeho průmyslové využití.
Abstract:
It exist mavy diverent opinions of nutrition and deitetic value of the eggs. Thatś why I would like traget the topic in this bacholowork. Than I h´d like to referr to specific diffeences of the eggs nad chemist of the practicular sorts of eggs. This work had has treat of rise egg in itself and his industrial usage.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 6. 2008
Accessible from:: 4. 6. 2008
Identifier: 7925

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 9. 2008

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

PICH, Tomáš. Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka.. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 06. 2008

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 4. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies

Theses on a related topic