Vliv barevných pšenic na senzorickou jakost drůbežího masa – Bc. Stanislava Habrová
Bc. Stanislava Habrová
Diplomová práce
Vliv barevných pšenic na senzorickou jakost drůbežího masa
The effect of colored wheat on the sensory quality of poultry meat
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá vlivem zkrmování barevných pšenic KONINI a UC 66049 na senzorickou jakost drůbežího masa. K pokusu byli zvoleni kohoutci hybridní kombinace ROSS 308, kteří byli rozděleni do tří skupin. První skupina byla krmena krmnou směsí s pšenicí Vánek s nízkým obsahem antioxidantů (Kontrola), u druhé skupiny byla použita pšenice s modrým aleuronem UC 66049 (Modrá) a u třetí skupiny …víceAbstract:
This diploma thesis deals with the impact of feeding the colour wheat KONINI and UC 66049 on the sensory quality of poultry meat. There were chosen young cocks of crossbred combination ROSS 308 which were devided into three groups in this experiment. Young cocks in the first group were feeded with the feed mixture containing wheat Breeze (Vánek) with the low level of antioxidants (Check, Kontrola) …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv krmiva na senzorickou jakost brojlerových kuřat
Renata Vybíralová -
Vliv zkrmování výlisků z technického konopí na senzorickou kvalitu masa brojlerových kuřat
Dominika Fernandová -
Vliv huminových látek na vlastnosti masa brojlerových kuřat
Tomáš Novák -
Vliv výlisků ostropestřece mariánského v krmné směsi brojlerových kuřat na sensorickou jakost masa
Kateřina Sedláčková -
Vliv různého podílu purpurové pšenice na senzorickou jakost drůbežího masa
Ondřej Hrabal -
Structure and Analysis of Woven Compression Bandages for Venous Leg Ulcers
Abdelhamid Rajab Ramadan Aboalasaad -
Barevné pšenice – genetická determinace a technologické využití
Martina Andrýsková -
Karotenoidy a fenolické látky barevných odrůd a genotypů pšenice
Luboš Paznocht
Název
Vložil
Vloženo
Práva