Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce – Klára Haluzová
Klára Haluzová
Bachelor's thesis
Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce
Sensory evaluation of herbal teas from the conventional and ecological production
Abstract:
V teoretické části bakalářské práce na téma Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce jsou shrnuty základní teoretické poznatky týkající se problematiky bylinných čajů a senzorické analýzy. Praktická část se zabývá posouzením vlivu konvenčního a ekologického způsobu produkce na senzorické vlastnosti bylinných čajů.Pro senzorické hodnocení bylo připraveno deset vzorků jednodruhových …moreAbstract:
In the theoretical part of the bachelor thesis focused on the topic Sensory evaluation of herbal teas from the conventional and ecological production, the basic theoretical knowledge concerning the issue of herbal teas and sensory analysis are summed up. The practical part deals with the assessment of the influence of conventional and ecological way of production on sensory characteristics of herbal …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights