Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce – Klára Haluzová
Klára Haluzová
Bakalářská práce
Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce
Sensory evaluation of herbal teas from the conventional and ecological production
Anotace:
V teoretické části bakalářské práce na téma Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce jsou shrnuty základní teoretické poznatky týkající se problematiky bylinných čajů a senzorické analýzy. Praktická část se zabývá posouzením vlivu konvenčního a ekologického způsobu produkce na senzorické vlastnosti bylinných čajů.Pro senzorické hodnocení bylo připraveno deset vzorků jednodruhových …víceAbstract:
In the theoretical part of the bachelor thesis focused on the topic Sensory evaluation of herbal teas from the conventional and ecological production, the basic theoretical knowledge concerning the issue of herbal teas and sensory analysis are summed up. The practical part deals with the assessment of the influence of conventional and ecological way of production on sensory characteristics of herbal …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva