Kristýna Spurná

Bachelor's thesis

Fyzikálně-chemické vlastnosti odrůd hrušek v období zrání

Physical and chemical properties of pear varieties during ripening
Abstract:
V rámci této bakalářské práce bylo provedeno shromáždění informací o průběhu dozrávání hrušek a metodách vedoucích k rozpoznání optimálního termínu sklizně. Šest odrůd hrušek bylo sbíráno ze sadů Zahradnické fakulty Mendelovy Univerzity v Brně, v České republice. Byly vybrány asijské odrůdy ‘Hosui‘, ‘Yali‘ a ‘Wu Jiu Xiang‘ a evropské ‘Konference‘, ‘Williams červená‘ a ‘Bohemica‘. Plody byly sbírány …more
Abstract:
This bachelor’s thesis gathers information about pear ripening process and methods frequently used to determine an optimal harvest date. Six varieties of pears were picked from orchards of Faculty of Horticulture of Mendel University, Czech Republic. There were chosen Asian varieties ‘Hosui‘, ‘Yali‘ and ‘Wu Jiu Xiang‘ and European ‘Conference‘, ‘Williams red‘ and ‘Bohemica‘. Fruits were picked for …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Jarmila Kožíšková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Horticulture

Bachelor programme / field:
Horticulture / Quality of plant food sources

Theses on a related topic