Eva BAŽANTOVÁ

Bakalářská práce

Vlivy působící na organoleptické vlastnosti masných výrobků

Responsible Effects for Sensory Character of Meat Products
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá zpracováním literární rešerše na téma - vlivy působící na organoleptické vlastnosti masných výrobků. Úvodní část se zabývá lidskými smysly. Zrak, čich a chuť mají velký význam v senzorickém posouzení potravin. U masa a masných výrobků se hodnotí tyto senzorické vlastnosti - barva, vůně, chuť, konzistence, šťavnatost, textura, celkový vzhled a vzhled v nákroji. Jednotlivé …více
Abstract:
The thesis is literature review on the subject - Responsible Effects for Sensory Character of Meat Products. The introductory part deals with the human sense. Visual sense, smell and taste are of great importance in the sensory evaluation of foods. For meat and meat products to evaluate the sensory characteristic - color, aroma, flavor, consistence, succulence, texture, general appearance and appearance …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2011
Identifikátor: 19425

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BAŽANTOVÁ, Eva. Vlivy působící na organoleptické vlastnosti masných výrobků. Č. Bud., 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 15. 04. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 0an6u4 0an6u4/2
25. 5. 2011
Složky
Soubory
Bulánová, L.
26. 5. 2011
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.