Bc. Vojtěch Závěrka

Bachelor's thesis

Konkurenční prostředí malých pivovarů

Competitive Environment of small-sized breweries
Abstract:
Cílem práce je určení správných nástrojů k vypracování konkurenční analýzy a jejich následná aplikace v praxi, a to konkrétně na Vinohradský pivovar a jeho hlavní konkurenty. V teoretické části práce je popsána stručná historie pivovarnictví na území Čech a Prahy. Následuje výklad o problematice konkurenčního prostředí, trhu a konkurenčních strategií. V analytické části byla aplikována Porterova metoda …more
Abstract:
The main goal of Bachlor´s Dessertation is to determine the main tools used for analyses of competition their real application focused on Vinohradský brewery and main competitors. In theoretical part is described history of brewing in Czech republic and Prague. Then theory of competitive environment, market and competitive strategies. In analytical part were applied porter´s five forces analysis, SWOT …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2018
  • Supervisor: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Reader: Dr. Ing. Sylva Skupinová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)