Bc. Matěj Juřík

Diplomová práce

Uplatnění šumivých vín v gastronomii

The usage of sparkling wines in gastronomy
Anotace:
Tato diplomová práce se věnuje šumivým vínům a jejich využitím v gastronomii. Cílem práce je analýza současného stavu v oblasti konzumace šumivých vín v České republice.
Abstract:
This master thesis is devoted to sparkling wines and their use in gastronomy. The objective is to analyze the current state of consumption sparkling wines in the Czech Republic.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 11. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 1. 2017
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství

Práce na příbuzné téma