Ing. Vladimír Horký

Diplomová práce

Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm

Comparison of the Czech gastronomy before and after year 1989 in Czech republic
Anotace:
Tématem mé diplomové práce je Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm. Toto téma jsem si vybral hned z několika důvodů. Chtěl jsem si vybrat téma, které by mělo něco společného s mým oborem a zároveň mi přišlo zajímavé. Vývoj české gastronomie mi připadá dost rozmanitý na to, abych jej popsal ve své práci. Jako cíl si dávám popsat její vývoj od počátku osídlení tohoto území až po současnost …více
Abstract:
Topic of my thesis is Comparison of czech gastronomy before 1989 and after it. This topic I chose for several reasons. I wanted to choose topic, which will have something in common with my field of study and at the same time it will be interesting for me. Development of Czech gastronomy is very diverse, so I wanted to describe it in my thesis. I want to describe history of czech gastronomy till the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
  • Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství