Přístup českého spotřebitele ke kvalitě textilních výrobků – Bc. Jakub Sobotka
Bc. Jakub Sobotka
Bakalářská práce
Přístup českého spotřebitele ke kvalitě textilních výrobků
The Czech customer's approach to quality of textile products
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je najít to, co si český spotřebitel představí pod pojmem kvalita textilního výrobku. Za pomoci dotazníkového šetření, kde bylo použito 17 vlastností textilního výrobku, byly vymezeny ty nejdůležitější pro českéhospotřebitele. Dále je český spotřebitel porovnán s polským.Abstract:
The aim of this work is to find what the Czech customer's introduces the concept of quality textile products. With the help of a questionnaire survey, which used 17 textile product characteristics have been defined the most important for Czech customers. Further is the Czech customer compared with the Polish.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Marie Havlová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Sobotka, Jakub. Přístup českého spotřebitele ke kvalitě textilních výrobků. Liberec, 2017. bakalářská práce (Bc.). Technická univerzita v Liberci. Fakulta textilní
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Technická univerzita v Liberci, Fakulta textilníVázaný výtisk práce je dostupný v knihovne: UKN
Technická univerzita v Liberci
Fakulta textilníBakalářský studijní program / obor:
Textil / Textilní marketing
Práce na příbuzné téma
-
Jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků a jejich vliv na spotřebu
Radek PRŮŠA -
Jakost a kvalita masných výrobků a jejich vliv na pozici výrobků na trhu
Tereza NAVRÁTILOVÁ -
Jakost jako kritický nástroj úspěšnosti firem v konkurenčním prostředí
Duyen Tran Thi -
Záruka za jakost
Tereza Kejdanová -
Výzkum vlivu technologických podmínek na jakost plastikářského nástroje a polymerních výrobků
Jiří Čop -
Řízení kvality služeb
Jan Riegert -
Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost
Kristýna Klimšová -
Receptury a současná jakost masných výrobků
Tereza Bočková
Název
Vložil
Vloženo
Práva