Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky – Bc. Andrea Krejsová
Bc. Andrea Krejsová
Master's thesis
Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky
The enrichment of sourdough bread with non-traditional flour
Anotácia:
Diplomová práce s tématem "Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky" je rozdělena na dvě části. Teoretická část popisuje veškeré suroviny pro výrobu chleba, práci s kváskem a jeho složení. Dále je popsána výroba kváskového chleba v domácím prostředí. Praktická část zahrnuje technologický postup při výrobě kváskového chleba, identifikaci jednotlivých surovin, data získaná z laboratorních analýz …viacAbstract:
The diploma thesis on the topic of "Enrichment of sourdough bread with non-traditional flour" is divided into two parts. The theoretical part describes all the raw materials for bread production, work with yeast and its composition, then the production of sourdough bread at domestic conditions is described. The technological process of the production of sourdough bread identification of individual …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Krejsová, Andrea. Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Food Technology / -