Vliv různých způsobů zpracování na antioxidační aktivitu a obsah vybraných antioxidantů pšenice seté (Triticum aestivum L.), pšenice jednozrnky (Triticum monococcum L.) a pšenice dvouzrnky [(Triticum dicoccum Schuebl (Schrank)] – Klára Podráská
Klára Podráská
Bachelor's thesis
Vliv různých způsobů zpracování na antioxidační aktivitu a obsah vybraných antioxidantů pšenice seté (Triticum aestivum L.), pšenice jednozrnky (Triticum monococcum L.) a pšenice dvouzrnky [(Triticum dicoccum Schuebl (Schrank)]
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 2010
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PODRÁSKÁ, Klára. \textit{Vliv různých způsobů zpracování na antioxidační aktivitu a obsah vybraných antioxidantů pšenice seté (Triticum aestivum L.), pšenice jednozrnky (Triticum monococcum L.) a pšenice dvouzrnky [(Triticum dicoccum Schuebl (Schrank)]}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague. 2010. Available from: https://theses.cz/id/0drfe7/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Bachelor programme:
Kvalita produkce
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.