Vliv různých způsobů zpracování na antioxidační aktivitu a obsah vybraných antioxidantů pšenice seté (Triticum aestivum L.), pšenice jednozrnky (Triticum monococcum L.) a pšenice dvouzrnky [(Triticum dicoccum Schuebl (Schrank)] – Klára Podráská
Klára Podráská
Bakalářská práce
Vliv různých způsobů zpracování na antioxidační aktivitu a obsah vybraných antioxidantů pšenice seté (Triticum aestivum L.), pšenice jednozrnky (Triticum monococcum L.) a pšenice dvouzrnky [(Triticum dicoccum Schuebl (Schrank)]
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 2010
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PODRÁSKÁ, Klára. \textit{Vliv různých způsobů zpracování na antioxidační aktivitu a obsah vybraných antioxidantů pšenice seté (Triticum aestivum L.), pšenice jednozrnky (Triticum monococcum L.) a pšenice dvouzrnky [(Triticum dicoccum Schuebl (Schrank)]}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze. 2010. Dostupné z: https://theses.cz/id/0drfe7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Bakalářský studijní program:
Kvalita produkce
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.