Vliv extruze ovsa setého na nutriční hodnotu a ochotu k příjmu u dospělých teplokrevných koní – Jana Slováková
Jana Slováková
Master's thesis
Vliv extruze ovsa setého na nutriční hodnotu a ochotu k příjmu u dospělých teplokrevných koní
Influence of extrusion of oat on the nutritional value and palatability in adult warm-blood horses
Anotácia:
Vliv extruze ovsa setého na nutriční hodnotu a ochotu k příjmu u dospělých teplokrevných koníSouhrnOves je stále nejvíce využívanou obilninou ve výživě koní, s postupem technologií se ale rozšiřují možnosti jeho úprav. Extrudovaný oves představuje alternativu ke krmení celého a mačkaného ovsa. Jeho výhodou je jeho využitelnost, takže je možné ho krmit v menším množství. Literární část této práce zahrnuje …viacAbstract:
Oat is still the most used grain in horse nutrition, but the options of processing are extended. Extruded oat shows an alternative to feeding whole or flaked oats. Its advantage is better utilization, so it is possible to feed smaller amount of feed. Literary part of this writing contains general information about oats, horse nutrition and extrusion. In the oat part we focus on composition and utilization …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Vladimír Plachý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SLOVÁKOVÁ, Jana. \textit{Vliv extruze ovsa setého na nutriční hodnotu a ochotu k příjmu u dospělých teplokrevných koní}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/0dxh9g/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / odbor:
Animal Science / Animal Nutrition and Dietology
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva