Regionální potraviny a jejich význam – Nela TVRZICKÁ
Nela TVRZICKÁ
Bakalářská práce
Regionální potraviny a jejich význam
Regional foods and its importance.
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá regionálními potravinami a jejich významem obecně. Dále hodnotí pomocí dotazníkového šetření znalosti souboru vybraných 50 pracujících žen a 50 důchodkyň o regionálních potravinách. Teoretická část pojednává o obecné charakteristice regionálních potravin v České republice a jejich významu. Zabývá se také institucemi, které se rozvoji produkce regionálních potravin v České …víceAbstract:
This bachelor work is focused on regional food and their meaning in general. It also examines awareness of regional food among women in general public. The theoretical part deals with general characteristic of regional food and with their importance in Czech Republic. It is concerned with institutions which are devoted to development of these regional foods in Czech Republic. It is also focused on …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2013
Zveřejnit od: 29. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Milan Pešek, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
TVRZICKÁ, Nela. Regionální potraviny a jejich význam. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 29. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví
Práce na příbuzné téma
-
On-line nakupování potravin na českém trhu potravin
Michal Barták -
Označování potravin jako nástroj nutriční gramotnosti
Martina Nevrlá -
Nákup potravin ve specializovaných internetových prodejnách potravin
Vojtěch FARION -
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Zákaz dvojí kvality potravin
Barbora Šindelářová -
Možnosti posuzování transparentnosti kvality potravin
Klára Suchá -
Vliv pandemie Covid-19 na chování spotřebitele při nákupu potravin online
Alice Baculáková -
Identifikace faktorů působících na chování zákazníka při online nákupu potravin
Radka Bauerová
Název
Vložil
Vloženo
Práva