Zvýšenie nutričnej hodnoty pokrmu pomocou sippingu – Bc. Katarína Orlovská
Bc. Katarína Orlovská
Bakalářská práce
Zvýšenie nutričnej hodnoty pokrmu pomocou sippingu
Increase the nutritional value of the meal by sipping
Abstract:
This bachelor’s thesis deals with the issues of oral nutritional supplements in form of sipping and the possibilities of their use in increasing the nutritional value of meals.The first chapter of the theoretical part is devoted to general information on oral nutritional supplements with an emphasis on their division into groups based on characteristic properties. The next chapter provides an overview …víceAbstract:
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou perorálnych nutričných doplnkov vo forme sippingu a možnosťami ich použitia pri zvyšovaní nutričnej hodnoty pokrmov. Prvá kapitola teoretickej časti je venovaná všeobecným informáciám o prípravkoch pre sipping s dôrazom na ich rozdelenie do skupín na základe charakteristických vlastností. Ďalšia kapitola poskytuje prehľad poznatkov o efekte sippingu z rôznych …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2019
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/ltty2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2019
- Vedoucí: Mgr. Zlata Kapounová, Ph.D.
- Oponent: PhDr. Simona Saibertová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasarykova univerzita
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.