Radek OLIVER

Bakalářská práce

Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii

Rational, and other forms of alternative nutrition in gastronomy.
Anotace:
Tato práce pojednává o typech a začlenění forem alternativní výživy do stravovacích systémů v gastronomii.
Abstract:
This paper discusses typs alternative nutrition and their incorporation into food systems in gastronomy.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 21900

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Dagmar Švecová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

OLIVER, Radek. Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma