Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin – Bc. Helena ARDOLFOVÁ
Bc. Helena ARDOLFOVÁ
Diplomová práce
Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
Anotace:
Hlavním cílem práce bylo charakterizovat přínos funkčních potravin pro lidské zdraví a formulovat efektivní postup při jejich zavádění na regionální trh potravin za využití marketingového mixu. V rámci diplomové práce bylo provedeno dotazníkové šetření, jehož úkolem bylo analyzovat povědomí spotřebitelů o funkčních potravinách a jejich preference, co se týče jednotlivých nástrojů marketingového mixu …víceAbstract:
The main objective of this work was to characterize the benefits of functional foods on human health and formulate effective procedure for the implementation of the regional market for food use marketing mix. The thesis was carried out a survey, whose task was to analyze consumers' awareness of functional foods and their preferences in terms of individual marketing mix. Based on this information, was …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Zveřejnit od: 22. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Ladislav Skořepa, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ARDOLFOVÁ, Helena. \textit{Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/0epao7/.
Jak správně citovat práci
ARDOLFOVÁ, Helena. Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu
Práce na příbuzné téma
-
Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
Nikola NACHÁZELOVÁ -
Funkční potraviny a možnosti zvýšení jejich spotřeby
Eliška HIRKOVÁ -
Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
Jana ZÍDKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva