Bc. Polina Solovyeva
Bachelor's thesis
Provozní studie restauračního podniku
Operational study of the restaurant business
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá zpracováním provozní studie restauračního podniku, zaměřeného převážně na českou kuchyni v kazašském městě Karagandy. Práce je rozdělena na teoretickou, analytickou a návrhovou část. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy z oblasti gastronomie, společného stravování a gastronomického provozu, popsány současné gastronomické a restaurační trendy, charakterizována …moreAbstract:
The bachelor’s dissertation is developed for restaurant business operational research focused mainly on Czech cooking in Karaganda city of the Republic of Kazakhstan. The work consists of theoretical, analytical and design sections. Theoretical part includes gastronomy, catering and restaurant trends as well as gastronomy & restaurant tendencies of Czech cooking and fundamentals of business in …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/htm23/
Thesis defence
- Date of defence: 16. 6. 2020
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Martin Petříček, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Váchová -
Podnikatelský zámer nového gastronomického zariadenia
Peter Mokrý -
Založení nové gastronomické provozovny v Horních Počernicích.
Veronika Vlčková -
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (obce a města v okrese Kladno, od S - Ž)
Jana Žihlová -
Provozní studie vybraného gastronomického zařízení
Kateřina Nováková -
Provozní studie gastronomického zařízení v SRN
Markéta Borecká -
Analýza marketingu vybraného gastronomického zařízení
Karin Lásková -
Provozní analýza gastronomického zařízení v Řecku
Veronika Dušková