Bc. Polina Solovyeva

Bachelor's thesis

Provozní studie restauračního podniku

Operational study of the restaurant business
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá zpracováním provozní studie restauračního podniku, zaměřeného převážně na českou kuchyni v kazašském městě Karagandy. Práce je rozdělena na teoretickou, analytickou a návrhovou část. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy z oblasti gastronomie, společného stravování a gastronomického provozu, popsány současné gastronomické a restaurační trendy, charakterizována …more
Abstract:
The bachelor’s dissertation is developed for restaurant business operational research focused mainly on Czech cooking in Karaganda city of the Republic of Kazakhstan. The work consists of theoretical, analytical and design sections. Theoretical part includes gastronomy, catering and restaurant trends as well as gastronomy & restaurant tendencies of Czech cooking and fundamentals of business in …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2020
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze