Provozní studie restauračního podniku – Bc. Polina Solovyeva
Bc. Polina Solovyeva
Bakalářská práce
Provozní studie restauračního podniku
Operational study of the restaurant business
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá zpracováním provozní studie restauračního podniku, zaměřeného převážně na českou kuchyni v kazašském městě Karagandy. Práce je rozdělena na teoretickou, analytickou a návrhovou část. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy z oblasti gastronomie, společného stravování a gastronomického provozu, popsány současné gastronomické a restaurační trendy, charakterizována …víceAbstract:
The bachelor’s dissertation is developed for restaurant business operational research focused mainly on Czech cooking in Karaganda city of the Republic of Kazakhstan. The work consists of theoretical, analytical and design sections. Theoretical part includes gastronomy, catering and restaurant trends as well as gastronomy & restaurant tendencies of Czech cooking and fundamentals of business in …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/htm23/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2020
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SOLOVYEVA, Polina. \textit{Provozní studie restauračního podniku}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/0f0sm3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Váchová -
Podnikatelský zámer nového gastronomického zariadenia
Peter Mokrý -
Založení nové gastronomické provozovny v Horních Počernicích.
Veronika Vlčková -
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (obce a města v okrese Kladno, od S - Ž)
Jana Žihlová -
Analýza marketingu vybraného gastronomického zařízení
Karin Lásková -
Provozní analýza gastronomického zařízení v Řecku
Veronika Dušková -
Provozní studie vybraného gastronomického zařízení
Kateřina Nováková -
Provozní studie gastronomického zařízení v SRN
Markéta Borecká