Bc. Polina Solovyeva

Bakalářská práce

Provozní studie restauračního podniku

Operational study of the restaurant business
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá zpracováním provozní studie restauračního podniku, zaměřeného převážně na českou kuchyni v kazašském městě Karagandy. Práce je rozdělena na teoretickou, analytickou a návrhovou část. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy z oblasti gastronomie, společného stravování a gastronomického provozu, popsány současné gastronomické a restaurační trendy, charakterizována …více
Abstract:
The bachelor’s dissertation is developed for restaurant business operational research focused mainly on Czech cooking in Karaganda city of the Republic of Kazakhstan. The work consists of theoretical, analytical and design sections. Theoretical part includes gastronomy, catering and restaurant trends as well as gastronomy & restaurant tendencies of Czech cooking and fundamentals of business in …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/htm23/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2020
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze