Whom to sell a bug on the plate? – Bc. Králíček Králíček
Bc. Králíček Králíček
Bakalářská práce
Whom to sell a bug on the plate?
Whom to sell a bug on the plate?
Anotace:
Hmyz jako jídlo budoucnosti. Pro některé je to zcela nové téma a pro jiné životní styl. V posledních 20 letech se jedlý hmyz stal z ideologie skutečným a aktivním průmyslem. Zvyšující se poptávka po potravinách s rostoucí populací vytváří vysoký tlak na současný zemědělský průmysl. Chov hospodářských zvířat již produkuje 18 % světových skleníkových plynů, avšak při současné světové poptávce po mase …víceAbstract:
Food of the future, a very new topic to some or a lifestyle to others. In the last 20 years, edible insects rose from an ideology to a real and active industry. The increasing demand for food of the growing population creates high pressure on the current agricultural industry. Livestock farming already produces 18% of the worlds greenhouse gases with the worlds current demand for meat it will be very …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/trvpc/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
- Vedoucí: Ing. Štěpán Chalupa, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martin Kocourek
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRÁLÍČEK, Králíček. \textit{Whom to sell a bug on the plate?}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/0fsrwc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management