Bc. Králíček Králíček

Bakalářská práce

Whom to sell a bug on the plate?

Whom to sell a bug on the plate?
Anotace:
Hmyz jako jídlo budoucnosti. Pro některé je to zcela nové téma a pro jiné životní styl. V posledních 20 letech se jedlý hmyz stal z ideologie skutečným a aktivním průmyslem. Zvyšující se poptávka po potravinách s rostoucí populací vytváří vysoký tlak na současný zemědělský průmysl. Chov hospodářských zvířat již produkuje 18 % světových skleníkových plynů, avšak při současné světové poptávce po mase …více
Abstract:
Food of the future, a very new topic to some or a lifestyle to others. In the last 20 years, edible insects rose from an ideology to a real and active industry. The increasing demand for food of the growing population creates high pressure on the current agricultural industry. Livestock farming already produces 18% of the worlds greenhouse gases with the worlds current demand for meat it will be very …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/trvpc/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
  • Vedoucí: Ing. Štěpán Chalupa, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Kocourek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management

Práce na příbuzné téma