Kvantifikace využití potravních doplňků, doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu u populace v ČR. – Bc. Eva TRČKOVÁ
Bc. Eva TRČKOVÁ
Master's thesis
Kvantifikace využití potravních doplňků, doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu u populace v ČR.
Quantification of food supplements utilization by population in Czech Republic.
Anotácia:
Cílem této diplomové práce bylo zjistit a statisticky vyhodnotit míru informovatelnosti a zájem o doplňky stravy, potravní doplňky a potraviny určené pro zvláštní výživu mezi obyvateli České republiky. Za tímto účelem byl sestaven dotazník, pomocí kterého byl výzkum proveden.Abstract:
The main aim of this diploma work was to determine and statistically assess the degree of the awareness and interest in diet and food supplements and foodstuffs intended for particular nutrition within the citizens of the Czech Republic. The research was carried out by the questionaire complied just for this objective.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor:
21585
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2011
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TRČKOVÁ, Eva. \textit{Kvantifikace využití potravních doplňků, doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu u populace v ČR.}. Online. Diplomová práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Technology. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/0gaan7/.
Jak správně citovat práci
TRČKOVÁ, Eva. Kvantifikace využití potravních doplňků, doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu u populace v ČR.. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Práce na příbuzné téma
-
Vápník v potravinách určených pro vegany a vegetariány
Lucie Nowáková -
Potraviny pro zvláštní výživu
Tereza Smětalová -
Povrchová úprava speciálních výrobků ze dřeva určených pro styk s potraviny
Karolína Hodovská -
Plastové obaly pro styk s potravinami - text pro samostatné čtení žáka základní školy
Lukáš SVĚTNICKÝ -
Posouzení rizik při výběru obalů pro vybrané potraviny
Jan Tihelka -
Procesní kontaminanty v potravinách určených pro ´zdravou´ výživu
Anna Průšová -
Zelená řasa Chlorella pyrenoidosa jako potravní doplněk výživy- možnosti využití, účinky a dostupnost na našem trhu
Eva PATOČKOVÁ -
Potravní doplňky ve sportu
Jiří Zimula