Sabina Urbancová

Bakalářská práce

Spokojenost studentů s úrovní veřejného stravování v Brně

Student satisfaction with the level of public catering in Brno
Anotace:
V této bakalářské práci jsem se zabývala spokojeností studentů s úrovní veřejného stravování v Brně. V její první části jsou popsány především teoretické postupy pro marketingový výzkum a následně také základní statistické metody pro zpracování získaných dat. Druhou část bakalářské práce tvoří vlastní práce, v níž jsem analyzovala data z dotazníkového šetření a interpretovala získané výsledky. Dále …více
Abstract:
In this thesis I have dealt with student satisfaction with the level of public catering in Brno. In the first part are described mainly theoretical methods for marketing research and subsequently basic statistical methods for data processing. In the second part of my work I analysed the data from the survey and interpret the results. Then I divorced debate in which I based on the obtained results sug …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 1. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Veronika Blašková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 0gghpo 0gghpo/2
6. 1. 2015
Složky
Soubory
Halíčková, K.
6. 1. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.