Šárka Hlahůlková

Bakalářská práce

Optimalizace výroby pekárenského podniku

Optimization of bakery production
Anotace:
Hlahůlková, Š. Optimalizace výroby pekárenského podniku. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018.Bakalářská práce se zabývá optimalizací výroby pekárenského podniku s využitím vhodného softwaru. Cílem práce je navrhnout řešení optimální struktury výrobního plánu, které zároveň bere v úvahu omezené možnosti podniku. Zejména se jedná o omezení v podobě kapacity zařízení, maximálně akceptovatelné …více
Abstract:
Hlahůlková, Š. Optimization of bakery production. Bachelor’s thesis. Brno: Mendel University in Brno, 2018.The bachelor’s thesis deals with optimization of bakery production through the use of suitable software. The aim of the thesis is to propose a solution for the optimal structure of the production plan, which also takes into account the limited possibilities of the company, in particular, the device …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jakub Šácha, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta