Vliv obsahu minerálních látek na senzorické vlastnosti pitné a minerální vody – Bc. Martin Švácha
Bc. Martin Švácha
Diplomová práce
Vliv obsahu minerálních látek na senzorické vlastnosti pitné a minerální vody
Influence of the minerals on sensory properties of drinking mineral water
Anotace:
Balené vody jsou v České republice velmi oblíbené. Na trhu můžeme nalézt velké množství minerálních, pramenitých a pitných vod, které jsou, co se týče složení minerálních látek velmi diverzifikované.Literární přehled se v první části zabývá legislativou balených vod a možnými technologickými postupy při úpravě vody.V druhé části popisuje minerální látky, které se ve vodách vyskytují nejvíce a jiné …víceAbstract:
Bottled water is very popular in Czech republic. We can find a lot of kinds of mineral, spring and drinking water, which are very diversified in terms of mineral composition.The literature review deals in the first part with legislation of bottled water and tehnological processes in water treatment.The second part describes selected mineral compounds, that are most presented in water and other important …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Matyáš Orsák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠVÁCHA, Martin. \textit{Vliv obsahu minerálních látek na senzorické vlastnosti pitné a minerální vody}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/0gvmt4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Výživa a potraviny / Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva