Die Textsorte Kochrezept. Eine textlinguistische Analyse – Bc. Petra Šipošová
Bc. Petra Šipošová
Diplomová práce
Die Textsorte Kochrezept. Eine textlinguistische Analyse
Text Type: The Cooking Recipe. Discourse Analysis
Abstract:
This thesis deals with linguistics analysis of the cooking recipe and examines its language instruments which are for this text type specific.Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá textově lingvistickou analýzou kuchařského receptu a je zaměřena na pozorování jazykových prostředků, které jsou pro tento druh textu charakteristické.
Jazyk práce: němčina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 1. 2011
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/bf05m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 1. 2011
- Vedoucí: prof. PhDr. Iva Zündorf, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Filozofická fakultaMasarykova univerzita
Filozofická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Filologie / Německý jazyk a literatura