Lenka KURYVIÁLOVÁ

Bachelor's thesis

Vhodnost ovoce pro potravinářské využití

Suitability of fruit for food processing industry
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 8. 2010
Identifier: 14607

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 9. 2010
  • Supervisor: Ing. Otakar Rop, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KURYVIÁLOVÁ, Lenka. Vhodnost ovoce pro potravinářské využití. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 25. 08. 2010

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.