Lenka KURYVIÁLOVÁ
Bachelor's thesis
Vhodnost ovoce pro potravinářské využití
Suitability of fruit for food processing industry
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 8. 2010
Identifier:
14607
Thesis defence
- Date of defence: 6. 9. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KURYVIÁLOVÁ, Lenka. Vhodnost ovoce pro potravinářské využití. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 25. 08. 2010
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.