Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů – Bc. Daniel Veselý
Bc. Daniel Veselý
Master's thesis
Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
Michelin Awarded Prague Restaurants: A Quantitative Analysis of Selected Indicators
Abstract:
Tato diplomová práce se zaměřuje na komparaci pražských restaurací oceněných průvodcem Michelin s konkurenčními restauracemi obsaženými v průvodci Michelin guide. Cílem diplomové práce je zjistit, v jakých ohledech se pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin liší od konkurenčních podniků bez ocenění, a to pomocí kvantitativní statistické analýzy. Dále se zaměřuje na rozdíl v počtu oceněných restaurací …moreAbstract:
This diploma thesis focuses on the comparison of Prague restaurants awarded by the Michelin guide with competing restaurants included in the Michelin guide. The aim of the thesis is to find out in what respects Prague restaurants awarded by the Michelin guide differ from competing establishments without awards, using quantitative statistical analysis. It also focuses on the difference in the number …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 6. 2023
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/aoi1b/
Thesis defence
- Date of defence: 13. 9. 2023
- Supervisor: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Reader: Ing. Jan Barták
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Theses on a related topic
-
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni
Ekaterina Artiukhova -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace
Abdelreheem Shamekh -
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
David Janáček -
Veřejné soutěže v odvětví dálkové železniční dopravy osob v ČR – analýza dopravních ramen Praha – Ostrava a Praha – České Budějovice
Jiří Bednařík -
Koncepce a praxe bytové politiky městské části Praha 2 - případová studie: komparace původní a nové sociální bytové politiky městské části Praha 2
Petra Hrušková -
Vyhodnocení urbanistických hodnot jihozápadní části Prahy (MO Praha 5)
David Poduška -
Politické aspekty řízení a rozvoje vybraných obcí (komparativní případová studie městských částí Praha 22 a Praha 21)
Natálie Lippertová -
Koncepce veřejné dopravy v Kladně v návaznosti na rychlodráhu Praha – Letiště Praha/Ruzyně – Kladno
Tomáš Kordula