Bc. Daniel Veselý

Diplomová práce

Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů

Michelin Awarded Prague Restaurants: A Quantitative Analysis of Selected Indicators
Anotace:
Tato diplomová práce se zaměřuje na komparaci pražských restaurací oceněných průvodcem Michelin s konkurenčními restauracemi obsaženými v průvodci Michelin guide. Cílem diplomové práce je zjistit, v jakých ohledech se pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin liší od konkurenčních podniků bez ocenění, a to pomocí kvantitativní statistické analýzy. Dále se zaměřuje na rozdíl v počtu oceněných restaurací …více
Abstract:
This diploma thesis focuses on the comparison of Prague restaurants awarded by the Michelin guide with competing restaurants included in the Michelin guide. The aim of the thesis is to find out in what respects Prague restaurants awarded by the Michelin guide differ from competing establishments without awards, using quantitative statistical analysis. It also focuses on the difference in the number …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/aoi1b/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 9. 2023
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Jan Barták

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.