Tomáš Kalina
Bachelor's thesis
Komparace fast food a front cookingu
Comparison of fast food and front cooking
Abstract:
V dnešní době vzniká mnoho nových konceptů restaurací, které se snaží nalákat zákazníky na to, že uvidí přípravu svého pokrmu. Zároveň však platí, že otevřená kuchyně nebo místo, kde se pokrm připravuje, nemůže působit za standartních podmínek, které panují v restauraci se stavebně oddělenou kuchyní, do které není vidět. Tato práce se zabývá rozdílem mezi fast foodem a front cookingem. Hlavní podstatou …moreAbstract:
Nowadays many newly established restaurants that are trying to lure customers to see the preparation of their meal are developing this new concept. However, the open kitchen or a place where the food is prepared cannot operate in standard conditions prevailing in normal restaurants with a separate kitchen, into which does not see. This work deals with the difference between the fast food and cooking …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11370/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2013
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Front cooking
František Nedbalý -
A Business Plan for Nella s Coffee Bistro
Nela Bělohubá -
Podnikatelský plán založení rychlého občerstvení Bistro
Kateřina Dokoupilová -
Food Truck - bistro na čtyřech kolech
Petr Marek -
Vytvoření business modelu pro nové bistro
Kristýna Malinová -
Bistro a bar na nábřeží
Eva Morkesová -
Podnikatelský záměr - Nicole's Healthy Bistro
Nicole Hálová -
Analýza zákaznické spokojenosti společnosti Break Time Bistro
Helena Horáková