Tomáš Kalina

Bachelor's thesis

Komparace fast food a front cookingu

Comparison of fast food and front cooking
Abstract:
V dnešní době vzniká mnoho nových konceptů restaurací, které se snaží nalákat zákazníky na to, že uvidí přípravu svého pokrmu. Zároveň však platí, že otevřená kuchyně nebo místo, kde se pokrm připravuje, nemůže působit za standartních podmínek, které panují v restauraci se stavebně oddělenou kuchyní, do které není vidět. Tato práce se zabývá rozdílem mezi fast foodem a front cookingem. Hlavní podstatou …more
Abstract:
Nowadays many newly established restaurants that are trying to lure customers to see the preparation of their meal are developing this new concept. However, the open kitchen or a place where the food is prepared cannot operate in standard conditions prevailing in normal restaurants with a separate kitchen, into which does not see. This work deals with the difference between the fast food and cooking …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2013
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management