Komparace fast food a front cookingu – Tomáš Kalina
Tomáš Kalina
Bakalářská práce
Komparace fast food a front cookingu
Comparison of fast food and front cooking
Anotace:
V dnešní době vzniká mnoho nových konceptů restaurací, které se snaží nalákat zákazníky na to, že uvidí přípravu svého pokrmu. Zároveň však platí, že otevřená kuchyně nebo místo, kde se pokrm připravuje, nemůže působit za standartních podmínek, které panují v restauraci se stavebně oddělenou kuchyní, do které není vidět. Tato práce se zabývá rozdílem mezi fast foodem a front cookingem. Hlavní podstatou …víceAbstract:
Nowadays many newly established restaurants that are trying to lure customers to see the preparation of their meal are developing this new concept. However, the open kitchen or a place where the food is prepared cannot operate in standard conditions prevailing in normal restaurants with a separate kitchen, into which does not see. This work deals with the difference between the fast food and cooking …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11370/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2013
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KALINA, Tomáš. \textit{Komparace fast food a front cookingu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/0irqri/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Front cooking
František Nedbalý -
A Business Plan for Nella s Coffee Bistro
Nela Bělohubá -
Podnikatelský plán založení rychlého občerstvení Bistro
Kateřina Dokoupilová -
Food Truck - bistro na čtyřech kolech
Petr Marek -
Vytvoření business modelu pro nové bistro
Kristýna Malinová -
Bistro a bar na nábřeží
Eva Morkesová -
Podnikatelský záměr - Nicole's Healthy Bistro
Nicole Hálová -
Marketingová strategie pro gastronomický podnik Nejen Bistro
David Řepa