Tomáš Kalina

Bakalářská práce

Komparace fast food a front cookingu

Comparison of fast food and front cooking
Anotace:
V dnešní době vzniká mnoho nových konceptů restaurací, které se snaží nalákat zákazníky na to, že uvidí přípravu svého pokrmu. Zároveň však platí, že otevřená kuchyně nebo místo, kde se pokrm připravuje, nemůže působit za standartních podmínek, které panují v restauraci se stavebně oddělenou kuchyní, do které není vidět. Tato práce se zabývá rozdílem mezi fast foodem a front cookingem. Hlavní podstatou …více
Abstract:
Nowadays many newly established restaurants that are trying to lure customers to see the preparation of their meal are developing this new concept. However, the open kitchen or a place where the food is prepared cannot operate in standard conditions prevailing in normal restaurants with a separate kitchen, into which does not see. This work deals with the difference between the fast food and cooking …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2013
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví