Porovnání stupně poškození škrobových zrn pšeničných mouk vyrobených různými mlýnskými postupy – Veronika Kronusová
Veronika Kronusová
Bakalářská práce
Porovnání stupně poškození škrobových zrn pšeničných mouk vyrobených různými mlýnskými postupy
Comparison of the degree of starch damage in wheat flours produced by various milling processes
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRONUSOVÁ, Veronika. \textit{Porovnání stupně poškození škrobových zrn pšeničných mouk vyrobených různými mlýnskými postupy}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/0j3c9a/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.